Avond4daagse

17 t/m 20 juni 2022

De foto’s van de avond4daagse 2019 staan online.
Klik hier om het album te bekijken (opent in nieuw venster).

In de pure natuur van Schaarsbergen, met heerlijke lanen en slingerende paden door inspirerende bossen en kleurrijke heidevelden, organiseren wij de 26ste editie van de Avondvierdaagse.

De avondvierdaagse (A4D) is een sportieve meerdaagse wandelbeweging voor jong en oud, voor beginners en voor gevorderden, voor recreanten en voor topsporters! Ontspannen inspannen in een zeer gemoedelijke ambiance. Met als hoogtepunt een fantastische finale-avond met een feestelijke intocht van de “helden” met muzikale begeleiding van Muziekvereniging Eendracht en het Trompetterkorps van Stal Mansour.

Aan dit wandel-evenement kunt U individueel deelnemen maar ook in groepsverband (scholen). U kunt kiezen uit routes van 5 km en 10 km. De wandelingen starten en finishen in de Paarden-Arena van Stal Mansour Kemperbergerweg 793.

De Avondvierdaagse van Schaarsbergen biedt u een ongeëvenaarde en zeer verrassende wandelervaring. Een “must” voor alle wandelvrienden en vriendinnen.

PS: honden mogen mee, mits deze aangelijnd zijn.

Deelnemen

Iedereen die mee loopt dient zich in te schrijven! Dus ook begeleiders moeten zich inschrijven.

Vanwege de grote aantallen deelnemers en de logistieke organisatie is het raadzaam U voortijdig in te schrijven. In uitzonderingsgevallen kunnen individuele deelnemers zich nog bij de start van de Avondvierdaagse bij de inschrijfbalie laten inschrijven (dinsdag vanaf 18.00 uur).

De deelnamekosten bedragen bij voorinschrijving €5,- per deelnemer inclusief medaille en €3,- exclusief medaille. Bij inschrijving aan de start op dinsdag wordt per deelnemer €1,- extra in rekening gebracht. Het bedrag ter plaatse te voldoen aan de inschrijfbalie.

Starttijden:

  • Dinsdag/woensdag/donderdag tussen 18.00 – 19.00 uur.
  • Vrijdag: start 10 km om 18.00 uur en start 5 km om 18.30 uur.

Inschrijven

Inschrijven voor individuele lopers kan vanaf 15 april. Vanaf dit jaar dient u aansluitend aan uw inschrijving het verschuldigde inschrijfgeld via iDeal te betalen. Via dit inschrijfformulier kunt u tot maximaal 6 personen in 1 keer inschrijven en betalen.

Is uw groep groter dan 6 personen, dan kun u een inschrijfformulier opvragen via a4dschaarsbergen@live.nl Wij sturen u dit graag toe.

De sluitingsdatum voorinschrijving voor grote groepen/scholen is vrijdag 7 juni 2019.
De sluitingsdatum voorinschrijving voor individuele lopers is vrijdag 14 juni 2019.
Aanmeldingen na deze datum worden niet meer in behandeling genomen, u kunt zich echter nog op de startavond inschrijven (+ € 1,-).

Door inschrijving voor de avond4daagse Schaarsbergen gaat u akkoord met het algemeen reglement.

 

Nu inschrijven

 

Vrijwilligers Gezocht

De Oranje Vereniging Schaarsbergen zijn wij met elkaar

Wij zoeken nog vrijwilligers voor:

  • Verkeersregelaar (ontvangen gratis e-learning cursus)
  • Controleposten
  • Secretariaat & inschrijfbalie.
  • Aanmelden per email: ovschaarsbergen@gmail.com