Avond4daagse

13 t/m 16 juni 2023

In de pure natuur van Schaarsbergen, met heerlijke lanen en slingerende paden door inspirerende bossen en kleurrijke heidevelden, organiseren wij de 26ste editie van de Avondvierdaagse.

De avondvierdaagse (A4D) is een sportieve meerdaagse wandelbeweging voor jong en oud, voor beginners en voor gevorderden, voor recreanten en voor topsporters! Ontspannen inspannen in een zeer gemoedelijke ambiance. Met als hoogtepunt een fantastische finale-avond met een feestelijke intocht van de “helden” met muzikale begeleiding van Muziekvereniging Eendracht en het Trompetterkorps van Stal Mansour.

Aan dit wandel-evenement kunt U individueel deelnemen maar ook in groepsverband (scholen). U kunt kiezen uit routes van 5 km en 10 km. De wandelingen starten en finishen in de Paarden-Arena van Stal Mansour Kemperbergerweg 793.

De Avondvierdaagse van Schaarsbergen biedt u een ongeëvenaarde en zeer verrassende wandelervaring. Een “must” voor alle wandelvrienden en vriendinnen.

PS: honden mogen mee, mits deze aangelijnd zijn.

Deelnemen

Iedereen die mee loopt dient zich in te schrijven! Dus ook begeleiders moeten zich inschrijven.

Vanwege de grote aantallen deelnemers en de logistieke organisatie is het raadzaam U voortijdig in te schrijven. In uitzonderingsgevallen kunnen individuele deelnemers zich nog bij de start van de Avondvierdaagse bij de inschrijfbalie laten inschrijven (dinsdag vanaf 18.00 uur).

De deelnamekosten bedragen bij voorinschrijving €6,- per deelnemer inclusief medaille en €4,50 exclusief medaille. Bij inschrijving aan de start op dinsdag wordt per deelnemer €1,- extra in rekening gebracht. Het bedrag ter plaatse te voldoen aan de inschrijfbalie.

Starttijden:

  • Dinsdag/woensdag/donderdag tussen 18.00 – 19.00 uur.
  • Vrijdag: start 10 km om 18.00 uur en start 5 km om 18.30 uur.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 15 mei 2023. Via iDeal dient u het verschuldigde inschrijfgeld dan ook te betalen. Er is zowel een inschrijfformulier voor individuele inschrijvingen als ook inschrijvingen voor groepen.

De sluitingsdatum voor de voorinschrijvingen is vrijdag 09 juni 2023.
Aanmeldingen na deze datum worden niet meer in behandeling genomen, u kunt zich echter nog op de startavond inschrijven (+ € 1,-).

Door inschrijving voor de avond4daagse Schaarsbergen gaat u akkoord met het algemeen reglement.

De voorinschrijvingsperiode is nog gesloten.

Voor vragen mail naar : a4dschaarsbergen@live.nl

Vrijwilligers Gezocht

De Oranje Vereniging Schaarsbergen zijn wij met elkaar

Wij zoeken nog vrijwilligers voor:

  • Verkeersregelaar (ontvangen gratis e-learning cursus)
  • Controleposten
  • Secretariaat & inschrijfbalie.
  • Aanmelden per email: a4dschaarsbergen@live.nl