Over ons

Onze vereniging

Welkom bij de Oranje Vereniging Schaarsbergen. Sinds 1996 het bruisend middelpunt van onze gemeenschap. Met vele honderden leden zijn wij met recht één van de meest actieve verenigingen van ons dorp. Onze festiviteiten kenmerken zich door gezelligheid, vrolijkheid en vriendelijkheid. Wij doen echt bijna alles om het u naar de zin te maken. Jaarlijks organiseren wij, met de hulp van een keur aan enthousiaste vrijwilligers, een breed scala aan activiteiten met voor elk wat wils. Check ons wervelende jaarprogramma.

Een voorproefje of nog eens nagenieten? Dat kan! Sfeer-impressies van de verschillende festiviteiten zijn vastgelegd in onze foto-albums.

De Oranje Vereniging Schaarsbergen is één van de meest actieve verenigingen van ons dorp. Met als jaarlijkse hoogtepunten het meest vriendelijke en gezellige Koningsfeest van Nederland en een fantastische sprookjesachtige kerstmarkt.

Een team van dol-enthousiaste vrijwilligers staat er garant voor dat ieder jaar weer een nieuwe episode wordt toegevoegd aan de reeks van legendarische festiviteiten op Schaarsbergen.

Jaarprogramma

Ook dit jaar zijn wij er weer in geslaagd een fantastisch programma samen te stellen. Naast onze traditionele top-attracties bieden wij dit jaar onder andere een spectaculair Jubel-weekend.

Wij zien je graag op al onze festiviteiten.

Lid worden?

Nog geen lid? Hoe kan dat? Maar je wilt het natuurlijk wel worden!
Met een lidmaatschap steun je onze activiteiten en hebben wij met elkaar een fantastisch leuke tijd. Bovendien: het kost bijna niks. Voor € 5,00 ben je een al heel jaar lid. Lid worden is een fluitje van een cent. Stuur een email naar ovschaarsbergen@gmail.com of neem contact op met één van de bestuursleden.

Vrijwilligers gezocht

Oranje Vereniging Schaarsbergen zijn wij met elkaar

Onze activiteiten kunnen niet plaatsvinden zonder de enthousiaste inzet van vele vrijwilligers. Vele handen maken licht werk.
Daarom zoeken wij voortdurend naar vrijwilligers die willen bijdragen aan de mooie festiviteiten die wij met elkaar organiseren en beleven.
Ook al heb je maar een paar uurtjes per jaar, we hebben je er graag bij!

Wees niet verlegen en meld je aan door een email te sturen naar ovschaarsbergen@gmail.com of trek een bestuurslid aan de mouw.

Vermeld in de email:

  • Je naam, adres en telefoonnummer
  • je beschikbare tijd
  • eventuele voorkeur voor een activiteit